DINER

Wij hebben ons a la carte menu tijdelijk vervangen door een keuze uit drie verschillende driegangen keuzemenu's. De keuze voor het menu en de gerechten mag aan tafel worden gemaakt.

 

Early Bird
Reserveer een tafel van 17:00/17:30 tot uiterlijk 19:00 uur en ontvang een Early Bird korting!

Olijven vegetarian

Pata Negra

80 gram Iberico Cebo de Campo met focaccia croutons en rucola

Irish Gold oesters

Frambozenazijn, sjalot en citroen

Te bestellen vanaf 3 stuks

Broodmandje vegetarian

Zeezoutboter en olijfolie

Voorgerechten

Keuze uit..

Kreeftensoep met rivierkreeft, rouille en een focaccia crouton

Rundercarpaccio met Parmezaan, tomaat, kappertjes, pestodressing en pittenmix

Mozzarella met tomantensalsa, rucola, pijnboompitten en croutons (V)

Hoofdgerechten

Keuze uit..

Tournedos (180 gram) met aardappelmuffin, gepofte tomaatjes en zomertruffel saus

Heilbot met mosseltjes, zilte zeegroenten, parelgort en saus van groene curry

Rouleau van boerderijkip met paddenstoelen, peterseliewortel en krokante rauwe ham

Ravioli met aubergine, melanzane alla parmigiana, schuim van Parmezaan en basilicum (V)

Desserts

Keuze uit..

Appel flammkuchen met bourbon vanille roomijs en slagroom

Drie soorten sorbetijs met fruit van het seizoen

Gepocheerde peer met hazelnoot roomijs en een schuim van likeur 43

Koffie of thee naar keuze met friandises

Voorgerechten

Keuze uit..

Pata Negra ham, Iberico Cebo de Campo, met focaccia croutons en rucola

Steak tartaar van rund met brioche, kwartelei en gerookte mayonaise

Bawykov zalm met bietjes, tuinkers, zuurdesemkrokant en crème fraîche

Hoofdgerechten

Keuze uit..

Kalfsribeye (300 gram) met beurre Café de Paris en gepofte tomaatjes

Gegrilde Yellowfin tonijn met groene asperges, tomatensalsa en zeekraal

Licht gerookte eendenborstfilet met geroosterde groenten en jus van vijg en sinaasappel

Ravioli met aubergine, melanzane alla parmigiana, schuim van Parmezaan en basilicum (V)

Dessert

Keuze uit..

Chocolade proeverij met stracciatella roomijs

Reuze soes met vanille roomijs en chocoladesaus

Vijf kaasjes geserveerd met appelstroop en notenbroodje (supplement à € 5,00 pp)

Koffie of thee en een likeurtje naar keuze met een macaron en bonbon

Voorgerecht

Voorgerecht om te delen, proeverij van voorgerechten

Hoofdgerechten

Keuze uit..

Kalfsribeye (300 gram) met beurre Café de Paris en gepofte tomaatjes

Hele kreeft (ca. 650 gram) met beurre Café de Paris en tzatziki

Gnocchetti met bospaddenstoelen, boletensaus, truffel en geraspte Grana Padano kaas (V)

Dessert

Grand dessert om te delen, variatie van zoete desserts en verschillende kazen

Friet

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet. Als je voorkeur uitgaat naar zoete aardappelfriet of friet Parmezaan met truffelmayonaise dan wordt er een meerprijs gerekend.

Zoete aardappel friet

Friet Parmezaan en truffelmayonaise

Haricot verts

Groene salade

Back to top