DINER

Oesters 'Rock Oyster'

Frambozenazijn, sjalot en citroen (vanaf 3 stuks, prijs is per stuk)

Olijven vegetarian

Gemarineerd

Broodmandje vegetarian

On The Rock brooddip & zeezoutboter 

Flammkuchen vegetarian

Truffel crème fraîche, zongedroogde tomaat en prei

Pata Negra

80 gram Iberico Cebo met focaccia croutons en rucola

Pompoensoep vegetarian

Gamba, yoghurt, dukkah en flatbread (V zonder gamba)

Burrata vegetarian

Tomatencrème, oertomaten, olijven en basilicum

Carpaccio

Truffelmayonaise, Grana Padano kaas en pijnboompitten

Supplement: eendenleverkrullen à € 10,00

Gemarineerde Bawykov zalm

Rode biet, roomkaas en crunchy granen

Gebakken coquilles

Knolselderij, Iberico crumble, vadouvan en bieslookolie

Proeverij van voorgerechten

Vanaf 2 personen, prijs is per persoon

Salade burrata vegetarian

Tomatencrème, oertomaten, olijven en basilicum

Oosterse salade

Bavette, taugé, komkommer, tomaten, cashewnoten en chili-mayonaise

Salade riche

Bawykov zalm, garnalen, Pata Negra, eendenlever en kwartelei 

Gnocchi vegetarian

Oergroenten, rucola pesto, noten en Pecorino schotsen

Boerderijkip

Eendenlever, guanciale, knolselderij, krokante zuurkool en een jus van morilles

Vlees van de dag

Seizoensgebonden

Vis van de dag

Seizoensgebonden

Tournedos

Pepersaus of kruidenboter, aardappelmuffin, groenten en paddenstoelen

Supplementen: eendenlever à € 10,00 / zomertruffel à € 5,00

Groene salade

Friet

Seizoensgroenten

Friet Parmezaan en truffelmayonaise

Suikerwafel

Vanille roomijs, slagroom en chocoladesaus

Lemon bar

Meringue, crumble en limoen kwarkijs

Chocoladeproeverij

Een verrassing van de chef

Kaasplank

Vijf kazen, notenbrood en appelstroop

Koffie of thee compleet

Koffie of thee, likeur, macaron en bonbon

Scroppino

Een cocktail van wodka, prosecco en sorbetijs

Back to top