On the rock

Zakelijke lunch of diner

De keuken van On The Rock is veelzijdig en verrassend. Onze chef-kok Rutger Eilander staat garant voor een bijzondere menukaart, die veelal Frans georiënteerd is met een internationale en moderne twist.

Culinair zakelijk

Bij On The Rock komen culinair en zakelijk samen. Verrijk je vergadering met een lunch op ons waterfront terras of sluit de dag ontspannen af met een borrel en diner. Een vergadering kost energie en wij geloven dat een natuurrijke omgeving in combinatie met goed eten daar positief aan bijdraagt.

Een actief begin of afsluiting van de dag? Overweeg dan een SUP tocht onder begeleiding van Supventure

Met of zonder vergaderfaciliteiten

Een zakelijke lunch of diner zonder vergaderfaciliteiten? Ook dat is mogelijk. Voor gezelschappen vanaf 10 personen heeft chef-kok Rutger verschillende keuzemenu’s samengesteld.

Vanaf 30 personen is een meer informele vorm van dineren, een vorkjesdiner of barbecue, ook mogelijk. 

Borrelhapjes

Niet elk zakelijk evenement heeft een volledige lunch of diner als onderdeel van het programma, en daarom heeft de chef een uitgebreid assortiment borrelhapjes samengesteld. Perfect voor tijdens een bedrijfsfeest, netwerkborrel of jubileumviering. Neem contact op voor meer informatie!

Meer informatie of reserveren

Hoeveel gasten er uitgenodigd kunnen worden is afhankelijk van het soort diner. Onze locatie kan tot 400 gasten ontvangen.

Bekijk hieronder het door jou gewenste arrangement en neem vrijblijvend contact op met Merel, Michelle of Kim. Dit kan via 0297-364 985, info@ontherock.nl of vul het contactformulier in. Zij zorgen ervoor dat alles aansluit op jouw wensen.

Luchtfoto On The Rock
Fotograaf: Love Picture
Back to top