GROEPSARRANGEMENTEN

Voor gezelschappen vanaf 10 personen bieden wij verschillende arrangementen aan. Onderstaand een selectie van onze mogelijkheden. De menu's zijn seizoensgebonden en wisselen mee met onze menukaart.

On The Rock € 25,00

Soep van de dag, seizoensgebonden
-
Luxe belegde mini broodjes (4 p.p.)
-
Koffie of thee naar keuze met een bonbon

On The Rock € 28,50

Soep van de dag, seizoensgebonden
-
Sandwich carpaccio, gerookte zalm & sandwich burratine
-
Koffie of thee naar keuze met een bonbon

On The Rock € 38,50

Soep van de dag, seizoensgebonden
-
Vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht
-
Koffie of thee naar keuze met een bonbon

High Tea € 32,50

Spoom met of zonder alcohol

Mini wrap, mini sandwich, mini zuurdesembroodje, vegetarische quiche, soepje van de dag, scones met lemon curd, clotted cream en jam, chocolade brownie, een petit four, macaron, madeleine en bonbon.

Inclusief twee uur lang onbeperkt thee. Alle gerechten worden gelijktijdig geserveerd.

On The Rock € 54,00

Voorgerechten
Carpaccio, Bawykov zalm of burratine (V)

Optioneel tussengerecht à € 6,00 p.p.
Soep van de dag, seizoensgebonden

Hoofdgerechten
Runderlende, vis van de dag of tortellini (V)

Desserts
Chocolade quenelle of no bake cheesecake

On The Rock € 60,00

Voorgerechten
Pata Negra, Dungesneden tonijn of burratine (V)

Optioneel tussengerecht à € 6,00 p.p.
Soep van de dag, seizoensgebonden

Hoofdgerechten
Tournedos, vis van de dag of tortellini (V)

Desserts
Chocolade quenelle of kaasplank

On The Rock € 70,00

Voorgerecht
Proeverij van voorgerechten, om te delen

Optioneel tussengerecht à € 10,00 p.p.
Coquille, mangosalsa, spinazie, cassave chips

Hoofdgerechten
Tournedos, vis v/d dag of tortellini (V)

Dessert
Grand dessert van zoete desserts, om te delen

On The Rock € 50,00

Fingerfood op tafel; olijven, kaasstengels en notenmix

Hollandse garnalen
Steak tartaar
Seizoensgebonden soepje
Mootje huidgebakken Noorse zalm 
Langzaam gegaard staartstuk
Appel-kruimel taartje

On The Rock € 55,00

Fingerfood op tafel; olijven, kaasstengels en notenmix

Blini gerookte zalm
Carpaccio
Seizoensgebonden soepje
Zeebaarsfilet
Parelhoenfilet
Citroen-meringue taartje

On The Rock € 65,00

Fingerfood op tafel; Spaanse fuet (droge worst) en overjarige brokkelkaas

Tartaar van Yellowfin tonijn
Pata Negra
Paddenstoelenbouillon met truffelroom
Gemarineerde gamba's
Dungesneden gebraden ossenhaas
Chocoladeproeverij

On The Rock € 80,00

Luxe toast; variatie van vis, vlees en vega

Tonijn tataki
Eendenlever
Paddenstoelenbouillon met truffelroom
Gebakken coquilles
Ossenhaas
Petit grand dessert

Meer informatie?

Wil je meer informatie of meteen reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op met Merel, Michelle of Kim. Dit kan via 0297-364 985, info@ontherock.nl of vul het contactformulier in. Zij zorgen ervoor dat alles aansluit op je wensen.

Back to top