Het team

Het On The Rock team is jong, hecht, dynamisch en bruisend van ambitie. Wij werken graag met elkaar samen. Onder leiding van chef-kok Rutger, floormanagers Jasper & Sarah en eventplanners Kim & Merel, doen wij er alles aan om jullie in de watten te leggen.

Gastvrijheid vinden wij minstens zo belangrijk als de gerechten en een perfecte uitvoering van jouw verjaardag, zakelijke bijeenkomst of huwelijksdag. Het samenspel tussen keuken, bediening en kantoor maakt het een echt team.

Chef-kok Rutger

Zes jaar geleden ben ik begonnen als sous-chef bij Restaurant On The Rock (voorheen Westeinder Paviljoen) en sinds 1 ½ jaar mag ik de functie van chef-kok vervullen. Met 26 jaar ervaring die ik heb opgedaan in onder andere restaurant de Voetangel, restaurant de Kersentuin en restaurant Voorbij het Einde, kook ik iedere dag met veel plezier bij On The Rock.

 

Eventplanners Merel, Kim & Michelle

Merel & Kim zijn beide al jaren werkzaam bij restaurant On The Rock en sinds februari 2022 is Michelle ook aan het team toegevoegd. Met z'n drie verzorgen zij met heel veel plezier bruiloften, feesten, diners, babyshowers, andere mijlpalen die gevierd moeten worden en uiteraard uiteenlopende zakelijke events! Ons doel is om samen met de gast een event neer te zetten die aan alle wensen voldoet. Hopelijk tot snel!

 

Floormanagers Jasper & Sarah

Wij werken met veel plezier al een aantal jaar bij On The Rock (voorheen Westeinder Paviljoen). Tijdens jouw lunch, diner of feest zijn wij aanwezig om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en jullie een prettige en onvergetelijke dag te bezorgen. Tot snel!

Wil jij onderdeel worden van ons team? Bekijk hier dan onze vacatures!

Back to top