Feesten & partijen On The Rock
Fotograaf: Photography by Cynthia

On the rock

Feesten & partijen

Ben je jarig, gaan jullie trouwen, is er een baby op komst of een andere gelegenheid dat gevierd moet worden? Het maakt niet uit wat de reden is, bij On The Rock zullen we er alles aan doen om jouw borrel, lunch, feestje, diner of volledige huwelijksdag tot in de puntjes te verzorgen. Helemaal afgestemd op jouw wensen.

Unieke locatie

Door de flexibele indeling van de locatie kunnen ruimtes worden vergroot of juist verkleind. Op deze manier kan er voor elk gezelschap een passende ruimte worden gecreƫerd. De volledige locatie kan tot 300 gasten ontvangen.

Daarnaast is On The Rock centraal gelegen, goed bereikbaar via de N196 en is er voldoende openbare parkeergelegenheid voor de deur. Ook is het mogelijk om met een boot aan te meren aan de openbare aanlegsteiger.

Neem contact met ons op

Wil jij meer weten over de mogelijkheden op onze locatie? Neem dan gerust contact op met Merel, Michelle of Kim. Dit kan via 0297-364 985, info@ontherock.nl of vul het contactformulier in. Je bent vanzelfsprekend ook altijd welkom op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Maak hiervoor wel een afspraak.

Back to top