Babyshower On The Rock
Photo by Ashvin Ghisyawan - Styling by Inge Blackburn

On The Rock

Babyshower of kraamfeest

Verwacht je beste vriendin, zus of schoonzus binnenkort een kindje? Tijd om de mommy-to-be eens goed in het zonnetje te zetten met een babyshower of een kraamfeest! En laten wij daar bij On The Rock nou net veel ervaring mee hebben.

De (toekomstige) mama hoeft alleen maar aanwezig te zijn, zich te laten verwennen en te genieten van deze dag!

Borrel, lunch of diner

Een geboorte is één van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven, en dat moet gevierd worden. Bij ons kan je terecht voor een babyshower en een kraamfeest.

Vier het 'nieuwe leven' onder het genot van een hapje en een drankje, een lunch of juist een compleet verzorgd diner. ’s Zomers op ons terras en 's winters in ons sfeervolle restaurant, beide met adembenemend uitzicht over het water.

Speelschip en springkussen

Ook voor kinderen is er op en rondom de locatie voldoende vermaak. Zo is er op het ‘Surfeiland’ een speelschip waar de kinderen kunnen spelen en daarnaast kunnen wij een springkussen, kindertafel en oppasmeisjes verzorgen. Ons doel is om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Meer informatie of meteen reserveren?

Neem dan contact op met Merel, Kim of Sarah. Dit kan via 0297-364 985, info@ontherock.nl of vul het contactformulier in. Zij zorgen ervoor dat alles aansluit op jouw wensen.

Back to top