On The Rock

Babyshower

Verwacht je beste vriendin, zus of schoonzus binnenkort een kindje? Tijd om de mommy-to-be eens goed in het zonnetje te zetten met een babyshower, gender-reveal-borrel of een kraamfeest! En laten wij daar bij On The Rock nou net veel ervaring mee hebben.

De (toekomstige) mama hoeft alleen maar aanwezig te zijn, zich te laten verwennen en te genieten van deze dag!

Gender-reveal-borrel en kraamfeest

Een geboorte is één van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven, en dat moet gevierd worden. Bij ons kan je terecht voor een babyshower, gender-reveal-borrel en kraamfeest. Onder het genot van een hapje en een drankje, een lunch of juist een compleet verzorgd diner. ’s Zomers op ons terras en 's winters in ons sfeervolle restaurant, beide met adembenemend uitzicht over het water.

Speelschip en springkussen

Ook voor kinderen is er op en rondom de locatie voldoende vermaak. Zo is er op het ‘Surfeiland’ een speelschip waar de kinderen kunnen spelen en daarnaast kunnen wij een springkussen, kindertafel en oppasmeisjes verzorgen. Ons doel is om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

On the Rock

Unieke locatie

De volledige locatie kan tot 400 gasten ontvangen, maar door de flexibele indeling van de locatie, kunnen we ruimtes vergroten of juist verkleinen. Afhankelijk van het aantal personen, de dag, het tijdstip en jullie wensen wordt er bepaald of wij een privéruimte voor jullie kunnen reserveren of een tafel op het terras of in het restaurant.

Meer informatie of meteen reserveren?

Neem dan contact op met Merel, Michelle of Kim. Dit kan via 0297-364 985, info@ontherock.nl of vul het contactformulier in. Zij zorgen ervoor dat alles aansluit op jouw wensen.

Back to top