On The Rock

Babyshower

Verwacht je beste vriendin, zus of schoonzus binnenkort een kindje? Tijd om de mommy-to-be eens goed in het zonnetje te zetten met een babyshower, gender-reveal-party of een kraamfeest! En laten wij daar bij On The Rock nou net veel ervaring mee hebben.

Wij verzorgen alles. De (toekomstige) mama hoeft alleen maar aanwezig te zijn, zich te laten verwennen en te genieten van deze dag!

Gender-reveal-party en kraamfeest

Een geboorte is één van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven, en dat moet gevierd worden. Bij ons kan je terecht voor een babyshower, gender-reveal-party en kraamfeest. Onder het genot van een hapje en een drankje, een lunch of juist een compleet verzorgd diner. ’s Zomers op ons terras en 's winters in ons sfeervolle restaurant, beide met adembenemend uitzicht over het water.

Speelschip en springkussen

Ook voor kinderen is er op en rondom de locatie voldoende vermaak. Zo is er op het ‘Surfeiland’ een speelschip waar de kinderen kunnen spelen en daarnaast kunnen wij een springkussen, kindertafel en oppasmeisjes verzorgen. Ons doel is om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

On the Rock

Unieke locatie

De volledige locatie kan tot 400 gasten ontvangen, maar door de flexibele indeling van de locatie, kunnen we ruimtes vergroten of juist verkleinen. Op deze manier kan er voor elk gezelschap een passende ruimte worden gecreëerd.

Meer informatie of meteen reserveren?

Neem dan contact op met Kim of Merel. Dit kan via 0297-364 985, info@ontherock.nl of vul het contactformulier in. Zij zorgen ervoor dat alles aansluit op jouw wensen.

Back to top