On the rock

Zakelijk event of bedrijfsfeest

Een personeelsfeest, bedrijfsjubileum, kick-off, netwerkborrel of een ander zakelijk feest? Dat organiseren wij maar al te graag bij On The Rock!

Gelegen aan de rotsige oevers van de Westeinderplassen in Aalsmeer kunnen wij tot 400 gasten ontvangen, maar dankzij de flexibele indeling van onze locatie kan er voor elk gezelschap een passende ruimte worden gecreëerd.

Entertainment op een unieke locatie

De mogelijkheden zijn oneindig, muzikale optredens, spectaculair entertainment, originele aankleding, live cooking, de locatie privé of een gedeelte van de locatie, en dankzij omliggende watersportverenigingen behoren watersportactiviteiten ook tot de opties (denk bijvoorbeeld aan een SUP tocht!). Alle ingrediënten om een onvergetelijke dag, middag of avond neer te zetten kunnen worden verzorgd. En met onze jarenlange ervaring denken wij graag met jullie mee!

Zakelijk varen On The Rock
Fotograaf: Love Picture

Kom langs en ervaar de locatie zelf!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Merel, Michelle of Kim. Dit kan via 0297-364 985, info@ontherock.nl of vul het contactformulier in. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Back to top