On The Rock

Over ons

Restaurant On The Rock is gelegen aan de rotsige oevers van de Westeinderplassen in Aalsmeer. Een prachtige ligging, waaraan het restaurant dan ook zijn naam heeft te danken.

Frans georiënteerde keuken

Bij On The Rock zijn de mogelijkheden oneindig, maar het eten staat altijd centraal. Onze keuken is Frans georiënteerd met een internationale en moderne twist. Chef-kok Rutger en zijn team streven ernaar om pure en kwalitatieve gerechten te serveren met ingrediënten van lokale leveranciers. Dit in combinatie met onze uitgelezen wijnen, verfrissende cocktails en goedgetapte bieren, maakt het een bezoek meer dan waard.

Multi-flexibele locatie

Onze moderne locatie, servicegerichte team en kwalitatieve keuken zijn dé omgeving om met vrienden onder het genot van een drankje de dag door te spreken, te genieten van een kwalitatieve lunch of diner,  maar ook voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en een volledige huwelijksdag.

On The Rock

Aan de Westeinderplassen

En dan hebben we het nog geeneens gehad over het idyllische uitzicht over de Westeinderplassen. Het uitzicht en de zonsondergang zijn in elk seizoen spectaculair! Bij mooi weer ontvangen we je graag op ons grote waterfront terras en met minder goed weer in ons sfeervolle en moderne restaurant. Kom ook lunchen, borrelen, dineren, vergaderen, feesten of trouwen On The Rock!

Photo by Shine Bright Fotografie
Back to top