Photo by Jet Couzijn

Westeinderplassen als decor

Op zoek naar een trouwlocatie aan het water? Say no more! On The Rock in Aalsmeer is dé place to be. De mogelijkheden zijn grenzeloos en met het spectaculaire uitzicht over de Westeinderplassen wordt jullie trouwdag, van voltrekking tot fotomoment en trouwfeest, onvergetelijk. Je kan bij ons terecht voor de ceremonie, de receptie, het diner én het trouwfeest!

Photo by Jet Couzijn

Trouwen On The Rock
Photo by Photography by Cynthia

Een prachtige locatie

Jullie hebben vast talloze ideeën en wensen voor de locatie en de indeling van jullie trouwdag. Onze eventplanners Merel, Kim en Sarah helpen jullie graag om dit te realiseren en mee te denken om de dag nóg specialer te maken.

In de zomer is het een onvergetelijke ervaring om per boot te arriveren en de huwelijksceremonie te voltrekken op het schelpenpad, direct aan het water. Voor de koudere maanden (of op regenachtige dagen) is ons sfeervolle restaurant met uitgestrekt uitzicht over het water een prachtige locatie. Voor elk weertype een scenario en dat kan tot het laatste moment worden bepaald. 

Photo by Joy Photography

Photo by Captured by Lisa

Photo by Salted Photography

'Een top locatie aan het water. Speelt snel in op wensen van het bruidspaar. Een mooie ervaring om per boot aan te komen!'

Ceremonie, receptie, diner én feest

De hele huwelijksdag op één locatie, dat kan bij ons! De ceremonie op het schelpenpad, receptie en diner op het terras en het feest in de Fortzaal. Kies voor het diner voor een door de chef-kok samengesteld menu of laat hem er een afstemmen op jullie persoonlijke voorkeuren.

Ons Frans Internationale keuken is veelzijdig en verrassend. Met chef-kok Rutger aan de leiding ben je gegarandeerd van heerlijke seizoensgebonden gerechten of hapjes. Bij voorkeur bereidt met producten van lokale leveranciers.

'Vanaf het allereerste kennismakingsgesprek tot de allerlaatste puntjes op de i was alles wat we besproken hadden ook daadwerkelijk uitgevoerd op onze trouwdag!'
Photo by Photography by Cynthia

Van klein tot grote bruiloft

De volledige locatie kan tot ca. 300 gasten ontvangen, maar door de flexibele indeling van de locatie, kunnen we ruimtes vergroten of juist verkleinen. Neem contact op om te overleggen of jullie wensen aansluiten op onze mogelijkheden.

Zelf de locatie komen ervaren?

Neem dan vrijblijvend contact op met Merel, Kim of Sarah. Dit kan via 0297-364 985, info@ontherock.nl of vul het contactformulier in. Zij weten hoe deze mooie dag nog specialer wordt!

Back to top

Ons prachtige restaurant heeft een nieuwe look gekregen. Vanaf 10 mei gaan wij verder als restaurant On The Rock! Een nieuwe naam vanwege de ligging (omringd door rotsen), de internationale gasten en een knipoog naar het serveren van een drankje ‘on the rocks’. En bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuwe website!