On the rock

Bruiloft

On The Rock in Aalsmeer is de perfecte trouwlocatie voor een romantisch huwelijk. De mogelijkheden zijn grenzeloos en met het spectaculaire uitzicht over de Westeinderplassen wordt jullie trouwdag, van voltrekking tot fotomoment en trouwfeest, onvergetelijk. Je kan bij ons terecht voor de ceremonie, de receptie, het diner én het trouwfeest!

Bruiloft On The Rock
Fotograaf: World White Weddings
Trouwen On The Rock
Fotograaf: Salted picture

Een prachtige locatie

Jullie hebben vast talloze ideeën en wensen voor de locatie en de indeling van jullie trouwdag. Onze eventplanners Kim en Merel helpen jullie graag om dit te realiseren en mee te denken om de dag nóg specialer te maken.

In de zomer is het een onvergetelijke ervaring om per boot te arriveren en de huwelijksceremonie te voltrekken op het schelpenpad, direct aan het water. Voor de koudere maanden (of op regenachtige dagen) is ons sfeervolle restaurant met uitgestrekt uitzicht over het water een prachtige locatie.

'Een top locatie aan het water. Speelt snel in op wensen van het bruidspaar. Een mooie ervaring om per boot aan te komen!'

Fotograaf: World White Weddings

On The Rock

Ceremonie, receptie, diner én trouwfeest

De hele huwelijksdag op één locatie, dat kan bij ons! De ceremonie op het schelpenpad, receptie en diner op het terras en het feest in de Fortzaal. Kies voor het diner voor een door de chef-kok samengesteld menu, of laat hem er één afstemmen op jullie persoonlijke voorkeuren.

'Vanaf het allereerste kennismakingsgesprek tot de allerlaatste puntjes op de i was alles wat we besproken hadden ook daadwerkelijk uitgevoerd op onze trouwdag!'
Fotograaf: Photography by Cynthia

On The Rock

Van kleine tot grote bruiloft

De volledige locatie kan tot 300 gasten ontvangen, maar door de flexibele indeling van de locatie, kunnen we ruimtes vergroten of juist verkleinen. Voor de ceremonie kunnen we (in dezelfde ruimte) 80 zitplaatsen en 20 staanplaatsen creëren.

Feest On The Rock
Fotograaf: Photography by Cynthia
Feest On The Rock
Fotograaf: Photography by Cynthia

Zelf de locatie komen ervaren?

Neem dan vrijblijvend contact op met Merel, Michelle of Kim. Dit kan via 0297-364 985, info@ontherock.nl of vul het contactformulier in. Zij weten hoe deze mooie dag nog specialer wordt!

Back to top

Ons prachtige restaurant heeft een nieuwe look gekregen. Vanaf 10 mei gaan wij verder als restaurant On The Rock! Een nieuwe naam vanwege de ligging (omringd door rotsen), de internationale gasten en een knipoog naar het serveren van een drankje ‘on the rocks’. En bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuwe website!