Mini broodjes à € 28,00
Soep van de dag, seizoensgebonden (V)
-
Luxe belegde mini broodjes (4 p.p.)
-
Koffie of thee naar keuze met een bonbon
Classic sandwiches à € 30,00
Soep van de dag, seizoensgebonden (V)
-
Sandwich carpaccio, sandwich gerookte zalm of sandwich burratacrème (V)
-
Koffie of thee naar keuze met een bonbon
Comfort lunch à € 45,00
Soep van de dag, seizoensgebonden (V)
-
Runderlende, vis van de dag of ravioli (V)
-
Koffie of thee naar keuze met een bonbon
Wintermenu A à € 60,00
Voorgerechten
Steak tartaar, gerookte zalm of burratacrème (V)
Optioneel tussengerecht à € 6,00 p.p.
Soep van de dag, seizoensgebonden (V)
Hoofdgerechten
Tournedos, vis van de dag of ravioli (V)
Desserts
Soes of kaasplank
Wintermenu B à € 70,00
Voorgerechten
Carpaccio van hert, gerookte paling of carpaccio van rode biet (V)
Tussengerecht
Pompoen-currysoep (V)
Hoofdgerechten
Hertenrugfilet, vis van de dag of ravioli (V)
Desserts
Chocoladetaartje of kaasplank
On The Rock à € 54,00
Voorgerechten
Carpaccio, gerookte zalm of burratacrème (V)
Optioneel tussengerecht à € 6,00 p.p.
Soep van de dag, seizoensgebonden (V)
Hoofdgerechten
Runderlende, vis van de dag of ravioli (V)
Desserts
Soes of baba
On The Rock à € 60,00
Voorgerechten
Steak tartaar, ceviche van tonijn of burratacrème (V)
Optioneel tussengerecht à € 6,00 p.p.
Soep van de dag, seizoensgebonden (V)
Hoofdgerechten
Tournedos, vis van de dag of ravioli (V)
Desserts
Chocolademousse taartje of kaasplank
On The Rock à € 70,00
Voorgerecht
Proeverij van voorgerechten, om te delen
Optioneel tussengerecht à € 10,00 p.p.
Coquilles, seizoensgarnituren
Hoofdgerechten
Tournedos, vis van de dag of ravioli (V)
Dessert
Grand dessert van zoete desserts, om te delen
Vorkjesdiner A à € 60,00
Fingerfood op tafel; olijven, kaasstengels, notenmix
Blini gerookte zalm
Carpaccio
Seizoensgebonden soepje
Zeebaarsfilet of zalmfilet
Parelhoenfilet of kalfssukade
Citroen-meringue taartje of appel-kruimeltaartje
Vorkjesdiner B à € 70,00
Fingerfood op tafel; Spaanse fuet en overjarige brokkelkaas
Tonijntartaar
Pata Negra
Paddenstoelenbouillon
Spies gamba's
Dungesneden gebraden ossenhaas
Chocoladeproeverij
Vorkjesdiner C à € 85,00
Luxe toast; variatie van vis, vlees en vega
Tonijn tataki
Eendenlever
Paddenstoelenbouillon
Gebakken coquilles
Ossenhaas
Petit grand dessert
Meer informatie?
Wil je meer informatie of meteen reserveren? Neem dan vrijblijvend contact op met Merel of Sarah. Dit kan via 0297-364 985, info@ontherock.nl of vul het contactformulier in. Zij zorgen ervoor dat alles aansluit op je wensen.