Win een On The Rock dinerbon!

Deel jouw favoriete gerechten of cocktails via Instagram en maak kans op een dinerbon t.w.v. € 75,00!

Wij zijn blij dat onze delivery- en take-away gerechten in de smaak vallen en dat er steeds meer bestellingen worden geplaatst. En als wij blij zijn, dan bedenken wij de leukste dingen!

Wil jij kans maken?

Bestel dan in de aankomende drie weken onze gerechten of cocktails en plaats de meest 'insta waardige' foto in jouw Instagram story. Vergeet ons niet te taggen (@restaurant_ontherock), want anders weten wij niet dat je meedoet en valt er weinig te winnen. De winnaar wordt willekeurig getrokken d.m.v. een loterij - één deelname per Instagram account - en op maandag 16 november 2020 bekendgemaakt. Eindelijk weer eens iets om in je agenda te schrijven. ;)

Bezorgen en afhalen

Wij zijn geopend voor bezorgen en afhalen op donderdag t/m zondag van 16:00 tot 21:00 uur. Woonachtig in Aalsmeer of Kudelstaart? Dan kunnen wij de gerechten bij jullie thuis bezorgen. Twee, drie of vier gangen eten? Dan bezorgen wij het met alle liefde in delen, zodat alle gerechten nog op temperatuur zijn als jullie hieraan beginnen. Dat is wel zo lekker!

Bestel nu telefonisch of online!

Een bestelling plaatsen kan door op 'bestellen'-knop rechtsonder te klikken of telefonisch via 0297-364985. Voor telefonische bestellingen zijn wij dagelijks bereikbaar vanaf 12:00 uur. Hopelijk mogen wij jullie snel weer in ons restaurant ontvangen, maar tot die tijd komen wij graag bij jullie aan de deur! Een speciaal verzoek? Laat het ons weten!

Back to top