Rock it at Home met Pasen! 

Leuk dat je onze Rock it at Home box voor Pasen hebt besteld! Door de onderstaande instructies van onze chef Rutger te volgen zet je heel gemakkelijk de gerechten op tafel. Voordat je gaat beginnen, schenk eerst een lekker drankje in voor jezelf. Veel plezier en geniet van het diner!

Deel jullie creaties en laat ons meegenieten. Tag ons (@restaurant_ontherock) op Instagram.

Voorgerechten

Aspergesoep

1) Verwarm de de soep in een passende pan.
2) Leg de beenham, het ei en de kruiden in een soepkom of soepbord.
3) Schenk de hete soep in de kom of het bord. 

Hoofdgerechten

Asperges flamande (ham) én asperges met gerookte zalm
1) Verwarm de asperges, de krieltjes en de botersaus au bain-marie voor 4 minuten. Oftewel, leg de zakjes 4 min. in de pan met heet water. Let op: het water mag niet meer koken!
2) Knip het zakje zakje met de asperges open en leg de asperges op een passend bord.
3) Leg de beenham of de zalm dakpansgewijs op de asperges.
4) Knip het zakje van de krieltjes open en leg deze naast de asperges.
5) Verdeel het ei en de peterselie over de asperges.
6) Serveer de botersaus apart in een sauskannetje of giet deze over de asperges heen.
Asperges met crème van spinazie
1) Verwarm de asperges, de krieltjes, de spinaziecrème, de spinazie en de botersaus au bain-marie voor 4 minuten. Oftewel, leg de zakjes 4 min. in de pan met heet water. Let op: het water mag niet meer koken!
2) Knip het zakje met de spinaziecrème open en maak een rondje in het midden van het bord.
3) Knip het zakje met de asperges open en leg de asperges op de spinaziecrème.
4) Leg de spinazie op de asperges.
5) Knip het zakje met de krieltjes open en leg deze naast de asperges.
6) Verdeel het ei en de peterselie over de asperges.
7) Serveer de botersaus apart in een sauskannetje of giet deze over de asperges heen.

Dessert

Eton Mess On The Rock

1) Knip het puntje van het zakje met aardbeienmarinade.
2) Marineer de aardbeien met de marinade.
3) Leg de aardbeien in het midden van het bord of het schaaltje
4) Knip het puntje van de spuitzak van de aardbeienroom en dresseer dit bovenop de aardbeien.
5) Garneer het gerecht met de meringue en de Honny Cress.

 

Enjoy!

Wil je ons laten meegenieten van het diner? Tag ons op Instagram (@restaurant_ontherock)!

Back to top