Driegangendiner voor € 35,00 (in etappes) thuisbezorgd!

Nieuwe gerechten, gratis bezorging (in etappes) én een driegangendiner voor maar € 35,00!

Oesters, borrelplanken, kreeftensoep, 'rosbief' van tonijn, paddenstoelenrisotto, tournedos. Zomaar een greep uit de nieuwe gerechten die wij hebben toegevoegd aan ons delivery- en take away menu! Een ruim aanbod waaruit jijzelf jouw één-, twee-, drie- of viergangendiner kunt samenstellen, die wij in Aalsmeer en Kudelstaart gratis bezorgen.

Gangen in 'etappes' bezorgd

Wil je drie of vier gangen eten? Dan bezorgen wij de gangen in 'etappes', zodat de gerechten op perfecte temperatuur gegeten kunnen worden. En voor diegene die geen keuze kunnen maken is ons driegangendiner met 'rosbief' van tonijn, ossobuco en een petit grand dessert (à € 35,00 per persoon, inclusief bezorging) een echte aanrader!

Bestel nu telefonisch of online!

Wij zijn geopend voor bezorgen en afhalen op donderdag t/m zaterdag van 16:00 tot 21:00 uur en op zondag van 16:00 tot 20:00 uur. Een bestelling plaatsen kan door op de 'bestellen'-knop rechtsonder te klikken of telefonisch via 0297-364985 of op ontherock.nl. Voor telefonische bestellingen zijn wij dagelijks bereikbaar vanaf 12:00 uur. Hopelijk mogen wij jullie snel weer in ons restaurant ontvangen, maar tot die tijd komen wij graag bij jullie aan de deur! Een speciaal verzoek? Laat het ons weten!

Back to top