VOOR BIJ DE BORREL..
Pata Negra ham | € 15,00
80 gram Iberico Cebo de Campo, met focaccia croutons en rucola
Oesters | € 3,50 p. st. (vanaf 3 stuks)
Zeeuwse Creuses met frambozenazijn, sjalot en citroen
Broodmandje | € 4,00
Verschillende dips
Borrelplank | € 10,00 p.p. (vanaf 2 personen)
Ossenworst, leverworst, oude kaas, kaasstengels, olijven en broodjes met dip
Borrelplank Deluxe | € 15,00 p.p. (vanaf 2 personen)
Pata Negra, olijven, huisgemarineerde zalm, tonijn tataki, rivierkreeftsalade en broodjes met dip
VOORGERECHTEN
Proeverij | € 20,00 p.p. (vanaf 2 personen)
Verrassing van de chef
Carpaccio | € 14,00
Rund, truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, kappertjes en Parmezaanse kaas
Vitello tonnato | € 14,00
Langzaam gegaard kalfsstaartstuk, tonijnmayonaise, gedroogde tomaatjes en gefrituurde kappertjes
'Rosbief' van tonijn | € 14,00
Citroenpeper, crème van Noordzee krab en basilicummayonaise
Bawykov zalm | € 12,00
Focaccia crostini's en mierikswortelmayonaise
Gerookte 'Scamorza' kaas | € 12,00
Truffelaardappelsalade, geroosterde bloemkool en aceto balsamico vinaigrette
SOEPEN (330ml) EN SALADES
Kreeftensoep | € 8,00
Rouille en croutons
Erwtensoep | € 7,00
Rookworst, roggebrood en katenspek
Bospaddenstoelensoep (V) | € 6,00
Drie soorten paddenstoelen en bosui
Caesar salade | € 11,00 / € 14,50
Gegrilde kip, ansjovis, spek, rookkaas en krokante boerenkool
Salade Kloosterkaas (V) | € 11,00 / € 14,50
Paddenstoelen, groentechips, truffel en truffelmayonaise
HOOFDGERECHTEN
Paddenstoelenrisotto (V) | € 19,00
Pompoen, Grana padano kaas en truffel
Knoflook gamba's | € 19,50
Pappardelle, bimi en kreeftensaus
Ossobuco | € 19,00
Langzaam gegaard kalfsschenkel, risotto, gremolata en krokante boerenkool
Tournedos | € 22,50
Seizoensgroenten en Madeirasaus
Supplement: eendenlever à € 10,00 (Tournedos Rossini)
BIJGERECHTEN
Friet | € 4,00
Zoete aardappel friet | € 4,50
Seizoensgroenten | € 3,00
NAGERECHTEN
Petit grand dessert | € 9,50
Zoete verrassing van de chef
Kaas | € 12,00
Vijf kazen met Panforte, druifje en appelstroop
Scroppino | € 7,50 / € 20,00
Een cocktail van wodka, prosecco en sorbetijs
Espresso Martini | € 7,50 / € 20,00
Een cocktail van wodka, koffielikeur, espresso en suikersiroop
KINDEREN
Snack met friet | € 7,50
Snack naar keuze met frietjes en appelmoes
Pasta | € 10,00
Pappardelle, tomatensaus, cherrytomaatjes en Parmezaanse kaas
Paddenstoelenrisotto | € 12,00
Pompoen, Grana Padano kaas en truffel
DRIEGANGENMENU | € 35,00 per persoon
De gangen worden in etappes bezorgd, zodat de gerechten op de juiste temperatuur gegeten kunnen worden.
'Rosbief' van tonijn
Citroenpeper, crème van Noordzee krab en basilicummayonaise
Ossobuco
Langzaam gegaard kalfsschenkel, risotto, gremolata en krokante boerenkool
Petit grand dessert
Zoete verrassing van de chef
ROCK IT AT HOME
Het meeste kookwerk is al door onze chefs gedaan, maar met behulp van een instructie leg je er zelf de laatste hand aan. In een paar simpele stappen staat er een restaurantwaardig driegangendiner bij jou thuis op tafel. De box kan besteld worden voor vrijdag en zaterdag. Bestellen kan tot en met woensdag 17:00 uur. Je hebt de keuze uit onderstaande gerechten.
Voorgerechten
'Rosbief' van tonijn met citroenpeper, crème van Noordzee krab en basilicummayonaise
Vitello tonnato van kalfsstaartstuk met tonijnmayonaise, gedroogde tomaat en kappertjes
Gerookte ‘Scamorza’ kaas met truffelaardappelsalade, bloemkool en aceto balsamico vinaigrette
Hoofdgerechten
Stoverij van rundersukade met bladerdeeg, aardappelpuree en seizoensgroenten
Heilbotfilet ‘en papillote’ met aardappelpuree en seizoensgroenten
Pompoencurry met kataifideeg, bimi en Beluga linzen
Nagerecht
Appel crumble met pecannoten en vanille room