KERST

Kerstavond en eerste kerstdag - 24 & 25 december - zijn wij geopend en ontvangen wij jullie graag voor een kerstdiner. Wij serveren twee menu's, een menu bestaande uit vlees- en visgerechten en een menu met vegetarische gerechten. Beide menu's bestaan uit zes gangen en kosten € 65,00 per persoon.

Vlees en vis

Bladerdeeg grissini
Hummus met gepofte knoflook, gerookte paprika
-
Een proeverij van..
Bawykov zalmtartaar, gyoza, saffraan
Gebraden runderlende, eendenlever, truffel bitterbal
Hollandse garnalen, krokant hoorntje, cocktailsaus
-
Paddenstoelenbouillon
-
Coquille Saint-Jacques
Schorseneren, guanciale, schuim van aardappel
-
Wellington met hertenfilet
Peer, paddenstoelen, specerijenjus
-
Grand Christmas dessert
Een zoete verrassing

Vegetarisch

Bladerdeeg grissini
Hummus met gepofte knoflook, gerookte paprika
-
Een proeverij van..
Gerookte gele biet tartaar, appel, gyoza, saffraan
Oertomaat carpaccio, aceto, geitenkaas bitterbal
Avocado, rijst, furikake, sojasaus, krokant hoorntje
-
Paddenstoelenbouillon
-
Knolselderij
Schorseneren, grillkaas, schuim van aardappel
-
Oerbiet wellington
Peer, paddenstoelen, specerijenjus
-
Grand Christmas dessert
Een zoete verrassing

Good to know!

Wij kunnen met vrijwel alle allergieën en/of dieetwensen rekening houden, mits wij dit van tevoren weten. Benieuwd naar het kindermenu of andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Reserveren kan via de reserveerbutton rechts onderin, per mail info@ontherock.nl of telefonisch 0297-364 985.

Back to top