Kerstmenu

On The Rock at Home

Wij gaan er dit jaar alles aan doen om het Kerstdiner bij jullie thuis onvergetelijk te maken! Hiervoor heb je bij ons de keuze uit twee Kerstmenu’s, bestaande uit vier gangen. En we maken het dit jaar gewoon in twee keukens. Het meeste kookwerk is straks al door onze chefs gedaan, dus door een paar simpele stappen te volgen in je eigen keuken, staat er een restaurantwaardig Kerstdiner bij jou thuis op tafel. Uiteraard onder begeleiding van een instructie van onze chef-kok Rutger. Mochten we met de Kerstdagen toch open kunnen, serveren we deze menu's vanzelfsprekend ook in ons restaurant (à € 65,00 per persoon). 

De Kerstmenu’s kosten € 55,00 per persoon en zijn af te halen op 24 én 25 december. Bestellen kan t/m dinsdag 22 december. Een speciaal verzoek? Laat het ons weten!

Voorgerecht I

Bawykov zalm met een salade van tonijn en Hollandse garnalen, avruga kaviaar, whisky mayonaise en citrus

Voorgerecht II

Wildbouillon met dumplings van hert, kwartelei en fijne bosui

Hoofdgerecht

Beef Wellington met aardappelmousseline, flower sprouts en jus van eendenlever

Nagerecht vegetarian

Chocolade cheesecake in a jar ‘On the Rock’ met speculoos en Oreo

Voorgerecht I vegetarian

Tompoes van kloosterkaas en krokante groenten met balsamicostroop en zongedroogde tomaatjes

Voorgerecht II vegetarian

Crème soepje van pompoen met truffelravioli en kwartelei

Hoofdgerecht vegetarian

Portobello Wellington met flower sprouts, aardappelmousseline en cranberries

Nagerecht vegetarian

Chocolade cheesecake in a jar ‘On the Rock’ met speculoos en Oreo

Back to top